1

11-08-2015

Het bezoek aan de Amsterdamse waterleiding duinen stond allang op onze lijst. dinsdag 11 augustus was het zover. Damherten, kikkers, libellen en vossen kwamen voor onze lens. we hebben een aantal van deze foto’s op onze portfolio geplaats onder de kop natuur- en macrofotografie.

07-08-2015

Aan het einde van een mooie zomerdag een workshop landschapsfotografie Westenschouwen gegeven. In samenwerking met Ja Mar Natuurlijk uit Renesse. Veel informatie en tips en trucs hebben we mogen doorgeven aan de beginnende en gevorderde fotografen.

10-05-2015

Met ingang van 1 mei is er ook werk van ons te bezichtigen bij Studio de Jonge te ’s Heer-Arendskerke. Een showroom die gespecialiseerd is in keukens, badkamers en tegels. Absoluut de moeite waard om deze toonzaal met expositieruimte te bezoeken. Houd u van mooie materialen dan is dit de plaats waar u moet zijn. Graag nemen wij u mee op Tour door deze groots opgezette showroom, en leiden wij u rond langs al het moois wat we te bieden hebben

22-03-2015

Als iemand vraagt om zijn pasgeboren kindje/kleinkind te fotograferen is dat een geweldige grote eer. We zetten dan ook alles op alles om er een fraaie fotoshoot van te maken. Een onschuldig klein mensje komt voor de lens, en dat wil je zo mooi mogelijk vastleggen. Vol enthousiasme zijn we er aan begonnen, we hebben een fijne middag gehad met de ouders en hun kleintje. Nadat we de foto’s de volgende dag bewerkt hadden, keken we met een voldaan en tevreden gevoel terug op de shoot. Voor de Ouders en grootouders een mooie herinnering voor later.

09-03-2015

We hebben een heerlijk weekend achter de rug en veel gefotografeerd. Dankzij het mooie weer konden we genieten van een prachtige zonsopkomst en zonsondergang. Het valt altijd weer op hoe weinig tijd je hebt om een mooie foto te maken. De zon komt razend snel op, zodat je ruim van te voren op de juiste plaats moet zijn om de foto’s te maken. Gelukkig hebben we een speciale app op de telefoon die tijd en plaats van opkomst goed in beeld brengt. Vooraf kunnen we de precieze locatie bepalen en ervoor zorgen dat we op het juiste tijdstip paraat staan. Ook de zonsondergang gaat verrassend snel en het is altijd maar duimen dat er niet net op het laatst een wolk voor schuift, of als je bij de zee fotografeert de nevel roet in het eten gooit! Echter geeft het na zonsondergang vaak het mooiste licht om bijzondere foto’s te maken. s Middags zijn we overgestapt op een heel andere manier van foto ’s maken, maar zeker niet minder spannend. Urbanfotografie ( urbex ). Geweldig!


No related articles yet.